Lansare piața „Bunătăți din Coaș”

În mod neîndoielnic putem afirma că primul eveniment „Bunătăți din Coaș” s-a dovedit a fi un succes.

Cu toate că orice început este dificil și presupune un efort considerabil în ceea ce privește implementarea unei idei, am reușit să ne unim puterile în realizarea acestei piețe care să vină, în primul rând, în sprijinul producătorilor locali. Cunoaștem valoarea produselor noastre și știm că putem să stăm cu fruntea sus în fața cumpărătorilor și a altor producători locali, din alte zone ale județului nostru.

Suntem bucuroși și pentru faptul că această piață ne oferă prilejul de a ne întâlni și de a interacționa unii cu alții, de ne bucura de prezența vecinilor, prietenilor și a celor care poposesc în localitatea noastră.

Le mulțumim producătorilor locali pentru că au răspuns apelului nostru de a pune Coașul, în mod oficial, pe piața produselor alimentare și tradiționale, dar și pentru că, din acest punct de vedere, și-au asumat rolul de ambasadori permanenți ai comunei noastre.

Rămâne să ne întâlnim în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 9-14, în aceeași locație, pentru a ne bucura de calitatea produselor noastre și de revederea cu membrii comunității noastre.

Primar,

Călin Achim

Precedent Mulțumire

Lasă un comentariu

Accesați versiunea anterioară a site-ului

Urmărește-ne

Coas.ro © 2023.

Sari la conținut